Servicii de contabilitate prin Startup Nation 2024

Servicii de Contabilitate eligibile prin Start-Up Nation 2024. Continuam si anul acesta cu un buget de 400 de milioane de euro.

Start-Up Nation s-a bucurat de-a lungul anilor de un succes rasunator pentru toti antreprenorii care au inceput si/sau au dezvoltat afacerile existente.

In acest an avem si alegerile comasate, motiv pentru care vom observa o atentie mult mai mare din partea statului la nevoile oamenilor si in cazul nostru al antreprenorilor.

Start-Up Nation 2024 si serviciile de contabilitate

Ministerul Economiei a lansat primele discutii si articole legate de Start-Up Nation, Femeia Antreprenor 2024 si alte programe finantate prin fonduri europene sau bugetul de stat.

Pentru antreprenorii care aleg Start-Up Nation 2024, Accounting Studio este una dintre alegerile preferate in materie de fiscalitate si contabilitate.

Serviciile de contabilitate oferite si eligibile prin Start-Up Nation 2024 sunt complete si deductibile din bugetul alocat.

Contabilitate de la A la Z prin Start-Up Nation

Accounting Studio este una dintre cele mai vizibile firme de contabilitate din Romania si accesibile din perspectiva tarifelor.

Contabilitate de la A la Z pentru firma ta include: contabilitate primara, contabilitate de gestiune si contabilitate financiara.

Pe langa zona de contabilitate, suntem alaturi de tine si cu:

  • consultanta fiscala, cu focus pe optimizarea taxelor si a impozitelor.
  • administrare si salarizare personal.
  • servicii fiscale conexe pentru reprezentarea in fata autoritatilor.

Contabilitate pentru firme Start-Up Nation din toata tara

Serviciile de contabilitate oferite prin Start-Up Nation sunt valabile pentru toate firmele din Romania, indiferent de locatia sau zona de activitate.

Gestionam cu succes contabilitatea clientilor nostri in Bucuresti si restul tarii, indiferent de domeniul de activitate.

Accounting Studio este o firma de contabilitate care s-a digitalizat si si-a automatizat procesele de lucru cu clienti la distanta.

Aspectele prin care clientii nostri beneficiaza includ:

  • Costuri scazute datorita digitalizarii si minimizarii zonei de logistica si organizare in colaborarea cu noi.
  • Acces la documentele prelucrate online in cloud, fara alte costuri.
  • Sedinte individuale sau de grup remote prin Zoom sau alte programe similare.