Firma Contabilitate Sector 3 Bucuresti

Firma Contabilitate Sector 3 Bucuresti – Accounting Studio, mereu aproape de tine.

Alegerea unei firme de contabilitate, nu este mereu cea mai usoara alegere, motiv pentru care Accounting Studio, vine in intampinarea clientilor cu servicii complete si consultanta pentru acestia.

Firma noastra de contabilitate asigura servicii complete, la preturi accesibile. Mai mult decat atat, pentru firmele noi infiintate avem o oferta potrivita pentru nevoile acestora.

Firma contabilitate Sector 3 pentru orice activitate

Domeniile de activitate carora ne adresam:

  • Prestari Servicii;
  • Comert en detail, en gros cu import si export;
  • E-commerce (inclusiv suport pentru magazine online, plati online, emag marketplace, etc.);
  • Servicii IT, dezvoltare software, marketing;
  • Productie (echipamente, mobilier, piese auto, etc.);
  • Logistica (transporturi);
  • Imobiliare (constructii si vanzari imobile).

Expertii nostri contabili sunt pregatiti pentru a va prelua activitatea contabila la preturi accesibile.

Servicii contabilitate Sector 3 preturi

Firmelor fara activitate le percepem tarife reduse.

Alege o firma de contabilitate care te intelege si iti este alaturi in toate perioadele afacerii tale, alege Accounting Studio.

Tarifele sunt personalizate in functie de un set de criterii stabilite de echipa noastra (ex: volum acte, tva, domeniu activitate, etc.). Pentru stabilirea unui tarif corect pentru firma dvs. va rugam sa ne contactati.

Birou expert contabil Sector 3

Accounting Studio, este mereu aproape de tine in Sector 3 si in celalalte zone din Bucuresti. Discutiile le putem avea fizic sau virtual prin intermediul programelor de tip remote (Skype, Teams, Slack, etc.).

Lucrand cu echipa noastra de experti contabili veti avea acces oricand la documente si le puteti accesa de pe orice dispozitiv. Documentele contabile vor fi incarcate in Cloud pentru siguranta acestora si pentru a va facilita accesibilitatea lor.

Firma noastra de contabilitate este mereu alaturi de dvs. si va sustine cu cele mai bune servicii contabile, consultanta fiscala, salarizare & resurse umane si servicii conexe.

Alege o firma de contabilitate care te intelege, alege Accounting Studio.

Pentru mai multe detalii si oferte de pret pentru servicii de contabilitate sector 3, consultanta, resurse umane si salarizare plus serviciile conexe oferite de Birou Expert Contabil – Accounting Studio, va rugam sa ne contactati: