Firma Contabilitate Sector 2 Bucuresti

Firma Contabilitate Sector 2 Bucuresti – Servicii contabilitate pentru orice activitate si forma juridica.

Gestionam cu succes contabilitatea clientilor nostri, indiferent de domeniul de activitatate: prestari servicii, comert en detail, en gros cu import si export, e-commerce, productie, logistica, imobiliare, etc.

Echipa Accounting Studio este formata din tineri experti contabili, implicati si dedicati, care va ofera servicii de evidenta contabila, salarizare si consultanta.

Servicii contabilitate Sector 2

Serviciile de contabilitate oferite in Sectorul 2 sunt complete si cuprind contabilitate primara, contabilitate de gestiune si contabilitate financiara.

De asemenea clientii nostri beneficieaza de consultanta fiscala corecta pentru a fi feriti de grija controalelor si a amenzilor.

In afara de activitatea contabila si fiscala, in decursul activitatii unei firme regasim si alte nevoi pe care Accounting Studio le denumeste servicii conexe precum: servicii fiscale si raportari pentru Anaf, Vama, CNAS, BNR, AFM, INS, etc.

Firma contabilitate sector 2 Bucuresti la cele mai bune preturi.

Birou expert contabil sector 2

Accounting studio este un birou expert contabil care se axeaza pe performanta si optimizarea datelor. Cand vorbim de date ne referim la continutul documentelor contabile pe care o sa le regasim intr-un mediu virtual in Cloud astfel incat acestea vor fi in Siguranta si accesibile oricand si de pe orice dispozitiv smart.

Firma noastra de contabilitate si expertii nostri contabili sunt pregatiti pentru a va prelua activitatea contabila la preturi accesibile.

Avantaje Birou Expert Contabil – Accounting Studio

  • Tarife personalizate pentru fiecare client in parte;
  • Consultanta fiscala corecta, de la experti contabili;
  • Siguranta datelor si documentelor in CLOUD;
  • Suport remote prin Skype, Teams, Slack, etc;
  • Bonusuri pentru loialitate si oferta pentru recomandari (afla mai multe);
  • etc.

Zero costuri contabilitate

Accounting Studio iti ofera cea mai buna oferta pentru contabilitate – primele 2 luni pentru firmele nou infiintate.

Activitatile eligile pentru aceasta oferta sunt comertul si serviciile. Sunt acceptate toate formele juridice (SRL. PFA, II, ONG).

Pentru mai multe detalii si oferte de pret pentru servicii de contabilitate sector 2, consultanta, resurse umane si salarizare plus serviciile conexe oferite de Birou Expert Contabil – Accounting Studio, va rugam sa ne contactati: