Firma Contabilitate Sector 1 Bucuresti

Firma Contabilitate Sector 1 Bucuresti. Expert contabil – Accounting Studio ofera servicii de contabilitate in Sector 1, Bucuresti. Alege calitatea, alege Accounting Studio.

Esti din Bucuresti, Sector 1? Alege o firma de contabilitate, cu experti contabili aproape de tine!

Accounting Studio, ofera servcii de contabilitate, consultanta fiscala, salarizare si resurse umane chiar langa tine. Ne adresam firmelor din Bucuresti-Ilfov, cu serviciile noastre la preturi accesibile.

Domeniile noastre: Comert, Servicii, Productie, Logistica, Imobiliare.

Servicii Contabilitate Sector 1

Firma noastra de contabilitate are o paleta variata de servicii pentru a prelua activitatea dvs. contabila, de salarizare & resurse umane si consultanta fiscala, in sector 1 si restul zonelor din Bucuresti & Ilfov.

Contabili nostri experti vor prelua: Contabilitate primara, contabilitate de gestiune, contabilitate financiara.

Pe parte de consultanta regasim: Consultanta fiscala pentru impozite, tva, declaratii, cash-flow, certificate fiscale, etc.

Externalizarea pentru salarizare si resurse umane cuprinde: Contracte de munca, Revisal, legislatie – Codul Muncii, D112, note contabile salariale.

Bonus! Biroul nostru de expert contabil sector 1 se ocupa si de: servicii fiscale si raportari pentru Anaf, Vama, CNAS, BNR, AFM, INS.

De ce un Birou de expert contabil?

In primul rand, pentru ca este simplu!

Echipa Accounting Studio este orientata catre clienti. Motiv pentru care am optimizat procesele noastre interne de lucru si relatiile cu clientii nostri.

Pentru persoanele din Sector 1 sau alte zone din Bucuresti, ne putem intalnii fizic oricand, da de ce nu si virtual. Platformele precum Skype, Slack, Microsft Teams, Zoom au un trend ascendent in serviciile de contabilitate.

Motiv pentru care putem discuta oricand si de oriunde prin intermediul acestora. Simplu, nu ?

Mai mult decat atat salvarea documentelor si accesul acestora dintr-un spatiu virtual in Cloud este alegerea ideala pentru dvs.

De ce firma de contabilitate Accounting Studio?

  • Tarife personalizate pentru fiecare client in parte;
  • Sustinere in perioade dificile fara activitate, cu tarife mici si fixe;
  • Consultanta fiscala corecta, de la experti contabili;
  • Profesional si expertiza in domenii variate (horeca, servicii, e-commerce, etc.);
  • Siguranta datelor si documentelor in CLOUD.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le au clientii nostri.

Pentru mai multe detalii si o prezentare completa a serviciilor noastre trebuie doar sa avem o discutie telefonica, prin intermediul emailul sau de ce nu direct pe Skype, sau alt program de telecomunicatie sau ne putem intalnii in Sector 1, chiar langa tine!

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul de cere oferta de pe pagina Contact.